12. august 2014

Trening som er gøy

Trening trenger ikke å bety at du skal torturere deg selv på et treningsstudio, men kan faktisk være gøy. Her er 10 måter å komme i form mens du har det gøy:


1. Karate

Dette er en av de beste treningene som går på hele kroppen. Karate kan hjelpe deg å forbrenne fett, bygge muskler og til og med forbedre konsentrasjonen.

2. Fotball

Uansett hvilket nivå du ligger på, så vil fotball hjelpe deg å komme i bedre form. Hvis du starter på et fotball lag, vil ferdighetene dine raskt forbedres.

3. Orientering

Orientering er som en gigantisk skattejakt. Du er nødt til å nå en rekke sjekkpunkter på raskest mulig tid, så du trener både kropp og sinn.

4. Klatring

Dette er en topp mulighet å bygge overkroppen din på samtidig som du trener resten av kroppen. Klatring kan gjøres på klatrevegger inne eller i f. eks fjellvegger utendørs.


5. Paint ball

Det er raskt, kjekt og gir deg et skikkelig adrenalinkikk. I forhold til andre lagspill, så er Paint ball et lagspill hvor alle er med hele tiden. Selv om du kanskje ikke er den mest aktive, så kan det vise seg at du er en bra skarpskytter som er en fordel i dette spillet.

6. Dans

Lær noen breakdans og hip-hop bevegelser som du har sett på dine favorittfilmer og kom i form gjennom prosessen.

7. Basketball

Basketball er en lett måte å trene på. Du kan teste ut skyteferdighetene dine ved å trene alene eller sammen med andre. Hvis du er høy, er dette en stor fordel innen basketball, men det finnes også noen veldig gode spillere som er korte. Et eksempel er Muggsy Bogues som ikke er høyere enn 160 cm.

8. Ishockey

Verdens raskeste lagspill er røft, tøft og veldig kjekt. Du stopper aldri å bevege på deg så du får en veldig intens treningsøkt hvor du både forbrenner fett og bygger muskler.

9. Skating

Skating gir deg en intens treningsøkt hvor du kan få økt selvtilliten din når du får til nye triks.

10. Sykling i fjell

Sykling er et fint treningsalternativ. Du vil brenne tonnevis med kalorier og få slankere, mer kraftfulle ben.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar